Caviarul Kalamata

Caviarul Kalamata
Caviarul Kalamata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 309 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză feta, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Orz Kalamata, și Kalamatan și tapenadă de smochine.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, amestecați măsline kalamata, brânză feta, nuci pecan, usturoi și ulei de măsline. Ajustați cantitatea de ulei de măsline după cum este necesar pentru a obține o consistență asemănătoare pesto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Nuci PecanNuci Pecan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista