Caviar de vinete cu pene de Pita
Caviarul de vinete cu pene de Pita ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 38 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci, pitas, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pene De Pita Cu Castraveți, Caviar afumat și Hummus pe pâine prăjită Pita, și Ridiche-baie de iaurt și pene de Pita.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; înveliți ușor ambele părți ale vinetei cu spray de gătit.
Coaceți la 500 timp de 15 minute, întorcându-vă după 8 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați nuci, oregano și usturoi; sotati 2 minute. Aruncați amestecul de nuci prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat. Aruncați pătrunjelul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Adăugați vinetele, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și ardeiul roșu și procesați până la neted. Se amestecă amestecul de vinete într-un castron și se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Se servește cu pene de pita.