Cowboy Caviar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 210 calorii. Dacă aveți la îndemână avocado copt ferm, piper, roșii Rome și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Caviar De Cowboy, și Caviar De Cowboy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați oțet, sos fierbinte, ulei, usturoi și piper. Curățați, groapă și tăiați avocado în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
1 Ardei Arbol Uscat
Oțet
Usturoi
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se adaugă în amestecul de oțet și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
3
Scurgeți și clătiți mazărea și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Mazăre
4
Adăugați mazăre, porumb, ceapă, coriandru și roșii la avocado; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tomate
1 Ardei Arbol Uscat
Ceapă
Porumb
Mazăre
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
6
Serviți amestecul de mazăre cu chipsuri ca aperitiv sau adăugați varză și amestecați pentru a face o salată.