Cavatini I
Cavatini Aș putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. Această rețetă face 20 de porții cu 325 de calorii, 25 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de paste rotini, cârnați pepperoni, paste cu scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cavatini, Cavatini Pasta și Cheesy Easy Cavatini * Venison Opțional.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căleți ceapa, ardeiul verde și ciupercile în unt sau margarină. Pus deoparte.
Rumeniți hamburgerul într-o tigaie mare la foc mediu.
Amestecați sosul de roșii, sosul de paste, șunca tocată, puiul sau curcanul tocat, pepperoni, sare și piper roșu și negru.
Adăugați sotul de legume în amestecul de hamburgeri.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Întindeți puțin sos pe fundul a două tigăi de 9 x 13 inch. În fiecare tigaie, puneți un strat de paste, un strat de brânză mozzarella, un strat de sos de hamburger, o stropire de brânză parmezan și un alt strat de brânză mozzarella. Repetați straturile. Acoperiți tigăile.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Faire La Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireșe albe și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la Fête este un vin versatil care se asortează bine cu o gamă largă de preparate și bucătării. Încercați cu o salată de pere asiatică, rulouri de ton picante sau cotlete de porc și sos de mere. Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir