Cavatappi de pui-Pesto cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cavatappi de pui-Pesto cu parmezan. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Un amestec de sos de pesto de busuioc classico și răspândit, brânză parmezană, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cavatappi cu Prosciutto și parmezan, Fasole Fava cu Pesto și Cavatappi, și Cavatappi cu pesto de rucola și roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti puiul si ciupercile intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 6 pana la 7 min. sau până când puiul este gata, amestecând frecvent.
Se amestecă crema de brânză, laptele și sosul pesto până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie; gatiti si amestecati 2 min. sau până se încălzește.
Se amestecă pastele și roșiile; se acoperă cu parmezan.