Cavatappi cu creveți, Snaps de zahăr și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 12 și costă $3.25 pe portie. O porție conține 628 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, căței de usturoi-2 ușor, creveți-decojiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Risotto De Creveți Și Zahăr, Cavatappi la cuptor cu anghinare și fenicul, și Zahăr De Susan Se Fixează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați anghinarea cu usturoiul zdrobit, 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper. Se da la frigider pana la 1 zi. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti mazarea cu zahar in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați-le într-o strecurătoare așezată sub apă curentă rece; scurgere. Repetați cu fasolea fava, gătindu-le timp de 2 minute. Curățați fasolea, apoi adăugați-le la mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți o tigaie de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați anghinarea într-un singur strat și gătiți la foc mare, rotind o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Transferați anghinarea într-un castron mare. Repetați cu mazărea și fasolea, gătindu-le timp de 3 minute; se adaugă la anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fasole Fava
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Gatiti pastele intr-o oala cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se scurge bine, rezervând 1/2 cană din apa de gătit; adăugați pastele la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Între timp, încălziți restul de 3/4 cană de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ardeii iute și usturoiul feliat și gătiți la foc mare, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați creveții, scallions și tarhon, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
11
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute, apoi turnați peste paste și aruncați; adăugați o parte din apa de gătit dacă pastele arată uscate. Se condimentează cu sare și piper și se servește.