Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 1598 calorii, 18g de proteine, și 92g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cacao, cremă de brânză, sare de masă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cheesecake Din Catifea Albă, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți Cheesecake
2
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Căptușiți fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de tort de unică folosință cu folie de aluminiu, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi; ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Bucăți de ciocolată albă cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor pachetului; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Bateți crema de brânză și ciocolata topită la viteză medie cu un mixer electric până devine cremoasă; adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ciocolata
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Adăugați 2 ouă, câte 1, bătând până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Se amestecă 1 lingură. vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
7
Se toarnă în tigăi pregătite.
8
Coaceți la 300 timp de 30 până la 35 de minute sau până aproape gata. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați cheesecakes să stea în cuptor, cu ușa închisă, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din cuptor în rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 1/2 ore). Acoperiți și răciți 8 ore sau înghețați 24 de ore până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Pregătiți Catifea Roșie
12
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Bateți 1 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat 2 1/2 căni de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
14
Adăugați 6 ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
15
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 2 lingurițe. vanilie; se amestecă colorantul alimentar. Puneți aluatul în 3 tigăi de tort de unică folosință unse și făinate de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Smântână
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
16
Coaceți la 350 timp de 20 până la 24 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
1
Bateți împreună ciocolata și 1/2 cană de apă clocotită până se topește ciocolata. Se răcește 20 de minute; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți 1 cană de unt și amestecul de ciocolată răcit la viteză mică până se omogenizează. Bateți la viteză medie 1 minut. Creșteți viteza la mare; bate 2 până la 3 minute sau până devine pufos. Adăugați treptat zahăr pudră și sare, bătând la viteză mică până se omogenizează. Creșteți viteza la mare; bateți 1 până la 2 minute sau până când este neted și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
Unt
Sare
1
Așezați 1 strat de catifea roșie pe un platou de servire. Se acoperă cu 1 strat de Cheesecake. Repetați cu straturile rămase de catifea roșie și Cheesecake, alternând și terminând cu catifea roșie deasupra.
2
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazură de ciocolată albă. A se păstra la frigider.