Catifea de ciocolată a lui Gordon este o fără gluten garnitură. O porție conține 370 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ciocolată, fulgi de migdale, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Salata de quinoa a lui Gordon Ramsay, și Gordon ' s Restaraunt Fritters de anghinare.
Instrucțiuni
1
Pentru mousse-ul de ciocolată neagră, rupeți ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă care fierbe ușor și încălziți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și răciți la temperatura camerei.
3
Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și 3 lingurițe de apă rece într-un castron mare (apa slăbește amestecul și îl oprește să devină prea gros). Folosind un tel electric de mână, bateți până la o spumă groasă, galben pal, care ține o urmă atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 2-3 minute. Aceasta se numește sabayon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
ACUM bateți smântâna și laptele împreună într-un alt castron, folosind un tel mare cu balon, dacă este posibil (deci este mai puțin probabil să bateți în exces). Bate până când amestecul începe să devină spumos și deține o formă moale dont overbeat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când ciocolata topită are aceeași temperatură cu sabayonul și frișca, turnați sabayonul ușor în ciocolata răcită și, folosind o spatulă de plastic, împăturiți cele două împreună până se amestecă complet. Introduceți ușor frisca în amestecul de sabayon de ciocolată și, folosind o lingură mare de metal, pliați ușor împreună folosind o acțiune de opt cifre. Nu vă faceți griji dacă aveți câteva pete albe, este mai bine decât amestecul excesiv. Răciți în timp ce faceți baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Rupeți napolitanele într-un castron și, folosind vârful unui sucitor, zdrobiți aproximativ (nu prea fin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Topiți ciocolata albă ca înainte, apoi amestecați în napolitane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
8
Cojiți mango folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Tăiați 18 felii subțiri.
10
Împărțiți jumătate din amestecul de bază de ciocolată albă între șase pahare mici. Lipiți trei felii de mango pe partea laterală a fiecărui pahar. apoi pipetați mousse-ul folosind o pungă de conducte prevăzută cu o duză largă simplă, de aproximativ 2 cm (sau folosiți o lingură) pentru a umple o treime din pahar. Lingura într-un alt strat de amestec de bază de ciocolată albă și se repetă cu ultima mousse. Împrăștiați câteva migdale fulgi deasupra. Se răcește timp de o oră sau două, până când este setat.