Catifea de ciocolată a lui Gordon

Catifea de ciocolată a lui Gordon
Catifea de ciocolată a lui Gordon este o fără gluten garnitură. O porție conține 370 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ciocolată, fulgi de migdale, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Salata de quinoa a lui Gordon Ramsay, și Gordon ' s Restaraunt Fritters de anghinare.

Instrucțiuni

1
Pentru mousse-ul de ciocolată neagră, rupeți ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă care fierbe ușor și încălziți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți și răciți la temperatura camerei.
3
Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și 3 lingurițe de apă rece într-un castron mare (apa slăbește amestecul și îl oprește să devină prea gros). Folosind un tel electric de mână, bateți până la o spumă groasă, galben pal, care ține o urmă atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 2-3 minute. Aceasta se numește sabayon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
ACUM bateți smântâna și laptele împreună într-un alt castron, folosind un tel mare cu balon, dacă este posibil (deci este mai puțin probabil să bateți în exces). Bate până când amestecul începe să devină spumos și deține o formă moale dont overbeat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Când ciocolata topită are aceeași temperatură cu sabayonul și frișca, turnați sabayonul ușor în ciocolata răcită și, folosind o spatulă de plastic, împăturiți cele două împreună până se amestecă complet. Introduceți ușor frisca în amestecul de sabayon de ciocolată și, folosind o lingură mare de metal, pliați ușor împreună folosind o acțiune de opt cifre. Nu vă faceți griji dacă aveți câteva pete albe, este mai bine decât amestecul excesiv. Răciți în timp ce faceți baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Rupeți napolitanele într-un castron și, folosind vârful unui sucitor, zdrobiți aproximativ (nu prea fin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Topiți ciocolata albă ca înainte, apoi amestecați în napolitane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
8
Cojiți mango folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Tăiați 18 felii subțiri.
10
Împărțiți jumătate din amestecul de bază de ciocolată albă între șase pahare mici. Lipiți trei felii de mango pe partea laterală a fiecărui pahar. apoi pipetați mousse-ul folosind o pungă de conducte prevăzută cu o duză largă simplă, de aproximativ 2 cm (sau folosiți o lingură) pentru a umple o treime din pahar. Lingura într-un alt strat de amestec de bază de ciocolată albă și se repetă cu ultima mousse. Împrăștiați câteva migdale fulgi deasupra. Se răcește timp de o oră sau două, până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista