Catfish Po ' Boys
Catfish Po ' Boys ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de canolan, sare de mare și piper proaspăt crăpat, pene de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, și Crispy Catfish Po Boys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o oală cu fund greu, (cuptor olandez) încălziți suficient ulei de arahide pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 365 grade F.
Feliați rulourile po' boy în jumătate (nu tăiați) și puneți-le pe o foaie de copt. Prăjiți ușor pâinea în cuptorul preîncălzit.
Combinați făina de porumb, condimentele și sarea și piperul, după gust, într-un vas superficial. Se usucă fileurile și se dragează în amestecul de făină condimentat, agitând excesul.
Odată ce uleiul este încălzit corespunzător, aruncați cu grijă somnul în ulei. Aveți grijă să nu supraaglomerați oala. Se prăjește până se rumenesc și începe să plutească la suprafață, aproximativ 5 minute. Nu gătiți prea mult. Îndepărtați cu grijă fileurile cu o lingură sau păianjen și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Puneți 1 file de somn în fiecare rulou prăjit și acoperiți cu salată, roșii și sos fierbinte.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.