Catfish au Lait

Catfish au Lait
Catfish au lait necesită aproximativ 24 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de lapte evaporat, la 4 somn, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somn (Sau Orice Pește Alb) Au Lait, Oeufs au lait, și Caf 9 Au Lait Budinci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, condimentul de fierbere a crabului, piperul, sarea și ceapa într-o tigaie electrică, acoperiți și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați somnul în lichid, lingând o parte din lichid peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
3
Reduceți căldura la minim, în jur de 140 până la 145 de grade, acoperiți tigaia și braconați timp de 6 până la 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Arcane Pinot Noir Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista