Caterpillar Roll

Caterpillar Roll
Rola Caterpillar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de castraveți de casă fierbinte, sake, sos oy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Caterpillar Roll-Sushi, Caterpillar Cupcakes, și Tort Caterpillar.

Instrucțiuni

1
Nici unul
2
Faceți sosul kabayaki adăugând sosul de soia, sake-ul și zahărul într-o tigaie mică și fierbând până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul este gros și siropos.O să-ți rostogolești Omida
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Rulați cu orezul la exterior, așa că trebuie să vă acoperiți makisu (covoraș de bambus) cu folie de plastic pentru a împiedica orezul să se lipească. Pregătiți un castron mic cu apă în care să vă scufundați degetele pentru a împiedica orezul să se lipească de ele.Îndoiți cu grijă nori în jumătate, dacă nori este proaspăt, ar trebui să se împartă cu ușurință în jumătate de-a lungul pliului și să facă două bucăți de 3,75 inch x 8 inch. Dacă nu se desparte ușor, folosiți foarfece pentru a tăia nori în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
NoriNori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați o bucată de nori spre fundul covorașului. Udați ușor degetele cu apă, apoi adăugați o cantitate mică de orez pe nori.Asigurați-vă că degetele sunt umede, apoi folosiți vârful degetelor pentru a întinde ușor orezul până la marginile nori într-un strat subțire uniform. Nu folosiți prea multă presiune sau veți ajunge să zdrobiți boabele de orez împreună.Întoarceți orezul și nori, astfel încât orezul să fie orientat în jos și nori să fie orientat în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
NoriNori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Așezați niște castraveți de-a lungul marginii inferioare a nori, apoi deasupra cu unagi.Puneți degetele mari sub covorașul de bambus, apoi folosiți restul degetului pentru a ține umplutura în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
NoriNori
6
Rulați covorașul în sus și peste umplutură.Când covorașul a parcurs tot drumul în jurul ruloului, va trebui să continuați să rulați cu o mână, în timp ce folosiți cealaltă pentru a ridica covorașul din drum, astfel încât să nu îl rulați în sushi.Odată ce Omida
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Rola este complet rulată, dă totul o îmbrățișare cu degetele. Acest lucru va comprima orezul, ceea ce îl va ajuta să nu se destrame atunci când îl feliați.Întindeți feliile de avocado peste rulou, asigurându-vă că fiecare felie subțire de avocado se suprapune peste următoarea.Înfășurați din nou ruloul cu covorașul de bambus și mai îmbrățișați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Transferați Omida terminată
9
Rulați pe o tăietură și folosiți un cuțit lung ascuțit (de preferință un cuțit sushi) pentru a tăia rola în 8 bucăți. Începeți să tăiați rola punând marginea din spate a cuțitului pe rolă și trăgând cuțitul spre dvs., folosind greutatea cuțitului pentru a tăia rola. Dacă apăsați în jos, veți sparge rola.Așezați ruloul și stropiți cu sosul kabayaki. Puteți Garni cu doi muguri (antene) și câteva semințe de susan dacă doriți, dar nu sunt necesare. De asemenea, îmi place să pudrez puțină pudră de sansho deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
VarzăVarză
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista