Rola Caterpillar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de castraveți de casă fierbinte, sake, sos oy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Caterpillar Roll-Sushi, Caterpillar Cupcakes, și Tort Caterpillar.
Instrucțiuni
1
Nici unul
2
Faceți sosul kabayaki adăugând sosul de soia, sake-ul și zahărul într-o tigaie mică și fierbând până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul este gros și siropos.O să-ți rostogolești Omida
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Rulați cu orezul la exterior, așa că trebuie să vă acoperiți makisu (covoraș de bambus) cu folie de plastic pentru a împiedica orezul să se lipească. Pregătiți un castron mic cu apă în care să vă scufundați degetele pentru a împiedica orezul să se lipească de ele.Îndoiți cu grijă nori în jumătate, dacă nori este proaspăt, ar trebui să se împartă cu ușurință în jumătate de-a lungul pliului și să facă două bucăți de 3,75 inch x 8 inch. Dacă nu se desparte ușor, folosiți foarfece pentru a tăia nori în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Nori
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Foarfece De Bucătărie
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați o bucată de nori spre fundul covorașului. Udați ușor degetele cu apă, apoi adăugați o cantitate mică de orez pe nori.Asigurați-vă că degetele sunt umede, apoi folosiți vârful degetelor pentru a întinde ușor orezul până la marginile nori într-un strat subțire uniform. Nu folosiți prea multă presiune sau veți ajunge să zdrobiți boabele de orez împreună.Întoarceți orezul și nori, astfel încât orezul să fie orientat în jos și nori să fie orientat în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat
Nori
Mazăre Goya®
5
Așezați niște castraveți de-a lungul marginii inferioare a nori, apoi deasupra cu unagi.Puneți degetele mari sub covorașul de bambus, apoi folosiți restul degetului pentru a ține umplutura în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Nori
6
Rulați covorașul în sus și peste umplutură.Când covorașul a parcurs tot drumul în jurul ruloului, va trebui să continuați să rulați cu o mână, în timp ce folosiți cealaltă pentru a ridica covorașul din drum, astfel încât să nu îl rulați în sushi.Odată ce Omida
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Rola este complet rulată, dă totul o îmbrățișare cu degetele. Acest lucru va comprima orezul, ceea ce îl va ajuta să nu se destrame atunci când îl feliați.Întindeți feliile de avocado peste rulou, asigurându-vă că fiecare felie subțire de avocado se suprapune peste următoarea.Înfășurați din nou ruloul cu covorașul de bambus și mai îmbrățișați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Avocado
1 Ardei Arbol Uscat
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Transferați Omida terminată
9
Rulați pe o tăietură și folosiți un cuțit lung ascuțit (de preferință un cuțit sushi) pentru a tăia rola în 8 bucăți. Începeți să tăiați rola punând marginea din spate a cuțitului pe rolă și trăgând cuțitul spre dvs., folosind greutatea cuțitului pentru a tăia rola. Dacă apăsați în jos, veți sparge rola.Așezați ruloul și stropiți cu sosul kabayaki. Puteți Garni cu doi muguri (antene) și câteva semințe de susan dacă doriți, dar nu sunt necesare. De asemenea, îmi place să pudrez puțină pudră de sansho deasupra.