Caterpillar Roll
Rola Caterpillar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de castraveți de casă fierbinte, sake, sos oy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Caterpillar Roll-Sushi, Caterpillar Cupcakes, și Tort Caterpillar.
Instrucțiuni
Faceți sosul kabayaki adăugând sosul de soia, sake-ul și zahărul într-o tigaie mică și fierbând până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și amestecul este gros și siropos.O să-ți rostogolești Omida
Rulați cu orezul la exterior, așa că trebuie să vă acoperiți makisu (covoraș de bambus) cu folie de plastic pentru a împiedica orezul să se lipească. Pregătiți un castron mic cu apă în care să vă scufundați degetele pentru a împiedica orezul să se lipească de ele.Îndoiți cu grijă nori în jumătate, dacă nori este proaspăt, ar trebui să se împartă cu ușurință în jumătate de-a lungul pliului și să facă două bucăți de 3,75 inch x 8 inch. Dacă nu se desparte ușor, folosiți foarfece pentru a tăia nori în jumătate.
Așezați o bucată de nori spre fundul covorașului. Udați ușor degetele cu apă, apoi adăugați o cantitate mică de orez pe nori.Asigurați-vă că degetele sunt umede, apoi folosiți vârful degetelor pentru a întinde ușor orezul până la marginile nori într-un strat subțire uniform. Nu folosiți prea multă presiune sau veți ajunge să zdrobiți boabele de orez împreună.Întoarceți orezul și nori, astfel încât orezul să fie orientat în jos și nori să fie orientat în sus.
Așezați niște castraveți de-a lungul marginii inferioare a nori, apoi deasupra cu unagi.Puneți degetele mari sub covorașul de bambus, apoi folosiți restul degetului pentru a ține umplutura în poziție.
Rulați covorașul în sus și peste umplutură.Când covorașul a parcurs tot drumul în jurul ruloului, va trebui să continuați să rulați cu o mână, în timp ce folosiți cealaltă pentru a ridica covorașul din drum, astfel încât să nu îl rulați în sushi.Odată ce Omida
Rola este complet rulată, dă totul o îmbrățișare cu degetele. Acest lucru va comprima orezul, ceea ce îl va ajuta să nu se destrame atunci când îl feliați.Întindeți feliile de avocado peste rulou, asigurându-vă că fiecare felie subțire de avocado se suprapune peste următoarea.Înfășurați din nou ruloul cu covorașul de bambus și mai îmbrățișați-l.
Transferați Omida terminată
Rulați pe o tăietură și folosiți un cuțit lung ascuțit (de preferință un cuțit sushi) pentru a tăia rola în 8 bucăți. Începeți să tăiați rola punând marginea din spate a cuțitului pe rolă și trăgând cuțitul spre dvs., folosind greutatea cuțitului pentru a tăia rola. Dacă apăsați în jos, veți sparge rola.Așezați ruloul și stropiți cu sosul kabayaki. Puteți Garni cu doi muguri (antene) și câteva semințe de susan dacă doriți, dar nu sunt necesare. De asemenea, îmi place să pudrez puțină pudră de sansho deasupra.