Casă de ciocolată Graham Cracker S ' mores
Casă de ciocolată Graham Cracker s ' mores necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 408 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frigarui de metal, unt de prăjituri condimentat, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Casă de ciocolată Graham Cracker S ' mores, Fulgi de ovăz Ciocolata Chip + Graham Cracker Cookie S ' mores, și Graham Cracker Shortbread S ' mores.
Instrucțiuni
Bateți împreună făinurile, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Așezați zahărul și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie până când este ușor și pufos, oprind și răzuind vasul la jumătatea drumului, aproximativ 3 minute în total.
Adăugați oul și bateți până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele uscate și amestecați până se încorporează.Împărțiți aluatul în 2 porții egale și formați-le în pătrate groase de 1 inch. Înfășurați fiecare strâns în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați 2 rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi.Desfaceți 1 porție de aluat și așezați-o pe o foaie de hârtie pergament. Făinați ușor un sucitor, apoi rulați aluatul într-un pătrat dur de 10-1/2 inci. (Dacă aluatul devine prea moale și greu de manevrat, puneți-l înapoi în frigider pentru a se întări.) Tăiați aluatul pentru a face un pătrat de 9 inci.
Tăiați aluatul în pătrate de 9 (3 inci), dar nu separați pătratele. Glisați pergamentul și aluatul pe o foaie de copt și lăsați-l deoparte la temperatura camerei. Repetați rularea și tunderea porțiunii rămase de aluat și așezați-o pe o a doua foaie de copt.
Puneți ambele foi de copt în cuptor și coaceți timp de 8 minute. Rotiți foile din față în spate și de sus în jos și continuați să coaceți până când biscuiții graham sunt parfumați și crocanți în jurul marginilor, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și transferați biscuiții pe foile de pergament pe o suprafață de lucru.
Se lasă să se răcească 5 minute. Folosind mâinile, rupeți biscuiții în pătrate folosind liniile marcate ca ghid. Transferați imediat biscuiții pe o grătar pentru a se răci complet. Păstrați biscuiții de ciocolată graham într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 5 days.To asamblați s 'mores:pentru fiecare s' more, întindeți 1 lingură de unt de arahide sau biscuiți pe 9 dintre biscuiții graham; pus deoparte.Filetați 3 marshmallows pe o frigăruie și prăjiți până se rumenesc și prăjiți pe toate părțile.Așezați cu grijă marshmallows prăjite pe partea de unt de arahide sau biscuiți a 1 cracker graham și acoperiți cu un al doilea cracker graham simplu. Strângeți ușor biscuiții împreună și scoateți bățul.
Serviți imediat. Repetați pentru a face s ' mores suplimentare.