Castron de tăiței Thailandezi cu creveți și midii

Castron de tăiței Thailandezi cu creveți și midii
Creveți și midii Thai tăiței castron este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 1029 calorii, 61G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $10.41 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Dacă aveți creveți, tendriluri de mazăre, capace de ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Castron De Tăiței Chorizo-Midie, Cuptor prăjit creveți și Thai nucă de cocos Ramen tăiței castron, și Castron Proaspăt De Tăiței Thailandezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, fierbeți bulionul de pui, ceapa, ghimbirul, iarba de lămâie, frunzele de tei și sucul de lămâie împreună până când lichidul este redus la jumătate. Apoi, adăugați sos de pește, lapte de cocos, pastă de curry și boia de ardei; gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Elixirul GElixirul G
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Condimentează făina de orez cu sare și piper, dragează ușor creveții din făină; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Făină De OrezFăină De Orez
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați creveții acoperiți în uleiul fierbinte și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați midii, sfaturi de sparanghel și shiitakes. Gatiti timp de 2 minute doar pana se incalzeste. Se strecoară sosul peste crustacee și legume. Puneți tăiței Udon în apă sărată fierbinte, scurgeți și așezați într-un bol cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Taitei UdonTaitei Udon
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
CrustaceeCrustacee
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați sosul de crustacee. Se acoperă cu tendriluri de mazăre, ierburi, caju și germeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
CajuCaju
VarzăVarză
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă în culoare, cu note de mango, floare de citrice și banane în nas. Pe cerul gurii un amestec de fructe tropicale se desfășoară în mandarină, mango, grapefruit, și arome de banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista