Castron De Broccoli Crud, Vegan
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 212 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 80 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați Braggs liquid aminos, tahini, paprika și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bol De Broccoli Cu Brânză, Tartele de praz și Broccoli" Cheesy "(vegane, fără Gluten, fără soia), și Brânză de ou într-un castron.
Instrucțiuni
Se amestecă: într-un castron mic, amestecați drojdia nutritivă, boiaua și praful de usturoi împreună. Se amestecă tahini.
Se toarnă Braggs, suc de lămâie și ulei de cocos și se amestecă bine. Dacă se dorește un sos mai subțire, adăugați puțină apă, câte o lingură.
Puneți broccoli într-un castron mai mare și turnați sosul deasupra. Aruncați până când este acoperit uniform (pentru cele mai bune rezultate, folosiți-vă mâinile!)
Se presară deasupra cu semințe de cânepă și se servește. Se păstrează la frigider câteva zile.