Castron Cald De Tăiței Soba

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un bol cald de tăiței soba. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $18.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 488 calorii. Mergeți la magazin și ridicați daikon, tăiței soba, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Castron de tăiței Soba cu ou, Salată caldă de tăiței Soba cu creveți la grătar, și Castron de tăiței Mango și vinete thailandeze Soba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală mică cu apă rece. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 15 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Aduceți-l pe dashi la fierbere. Reduceți căldura la minim și adăugați ciuperci, mirin și sos de soia.
Adu un 3-qt. cratiță de apă la fierbere.
Adăugați soba și gătiți, amestecând pentru a separa tăiței, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, dar nu clătiți. Împărțiți tăiței între 4 boluri de servire.
Se toarnă 1 1/2 căni de dashi peste tăiței în fiecare bol. Aranjați ciupercile și daikonul peste tăiței, împărțind uniform, astfel încât fiecare bol să aibă un rând îngrijit din ambele. Cojiți ouăle și tăiați fiecare pe jumătate pe lungime, așezând 1 jumătate în fiecare bol. Împărțiți nori și ceapa verde printre boluri.
* Găsiți dashi lichid în containere în alimente japoneze și unele magazine gourmet. Este mai disponibil pe scară largă ca un concentrat uscat numit dashi-no-moto; reconstituiți conform instrucțiunilor pachetului.