Castravete-Zară Vichyssoise
Castravete-zară Vichyssoise este un fără gluten, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, suc de lămâie, vidalia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vichyssoise cu conopidă și zară, Vichyssoise cu conopidă și zară, și Zară Vichyssoise cu Nasturel.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 8 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Adăugați castraveți tocați, cartofi și 2 cutii de bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este foarte fraged, amestecând ocazional.
Puneți o treime din amestecul de cartofi într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu amestecul de cartofi rămas. Mișto.
Adăugați restul de 1 cutie de bulion de pui, zară, suc, sare și piper în amestecul de cartofi răcit, amestecând bine. Acoperiți și răciți.
Se ornează cu castraveți feliați subțire.