Castravete verde și gazpacho de mentă
Gazpacho cu castraveți verzi și mentă este un fără gluten și lacto ovo vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 223 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită iaurt natural de oală, câteva shake-uri sos tabasco, ceapă de primăvară și mentă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gazpacho de castraveți cu pepene verde și mentă, Castravete Verde Tomatillo Gazpacho, și Castravete Gazpacho.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, blitz toate ingredientele, rezervând jumătate de mentă și iaurt, până se omogenizează.
Adăugați puțin oțet în plus, Tabasco și condimente după gust, apoi adăugați un strop de apă dacă vă place mai subțire.
Se răcește până se răcește foarte mult, apoi se servește cu o păpușă mai mult iaurt, mentă, arpagic și câteva cuburi de gheață, dacă doriți. Supa se va păstra la frigider timp de 2 zile, doar amestecați-o bine înainte de servire.