Castravete-Lime Pops cu Gin

Castravete-Lime Pops cu Gin
Castravete-Lime Pops cu Gin este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, gelatină pudră, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Castravete-Chili-Var Gheață Pops, Nucă De Cocos Castravete Limeade Gheață Pops, și Kiwi-Lime Ice Pops.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu 1/4 cană de apă și menta și aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară siropul de mentă într-un castron mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți coaja de tei, sucul de lămâie, ginul și piureul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, presărați gelatina peste restul de 1 lingură de apă și lăsați să stea până se înmoaie, 5 minute. Cuptorul cu microunde amestecul la putere mare timp de 8 secunde, până când gelatina se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți gelatina în amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Aranjați zece căni de hârtie de 2 uncii pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se toarnă amestecul de gheață în cupe și se congelează timp de 1 oră, până se îngheață parțial. Introduceți un băț în centrul fiecărei căni și congelați timp de 30 de minute mai mult, până când este complet înghețat. Scoateți hârtia și serviți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista