Castravete-Lime Pops cu Gin
Castravete-Lime Pops cu Gin este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, gelatină pudră, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Castravete-Chili-Var Gheață Pops, Nucă De Cocos Castravete Limeade Gheață Pops, și Kiwi-Lime Ice Pops.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu 1/4 cană de apă și menta și aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară siropul de mentă într-un castron mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Bateți coaja de tei, sucul de lămâie, ginul și piureul de castraveți.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, presărați gelatina peste restul de 1 lingură de apă și lăsați să stea până se înmoaie, 5 minute. Cuptorul cu microunde amestecul la putere mare timp de 8 secunde, până când gelatina se dizolvă.
Bateți gelatina în amestecul de castraveți.
Aranjați zece căni de hârtie de 2 uncii pe o foaie de copt.
Se toarnă amestecul de gheață în cupe și se congelează timp de 1 oră, până se îngheață parțial. Introduceți un băț în centrul fiecărei căni și congelați timp de 30 de minute mai mult, până când este complet înghețat. Scoateți hârtia și serviți.