Castelul Skibo Ginger Crunch
Skibo Castle Ginger Crunch este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr de cofetărie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Miere-Ghimbir Crunch, Edmonds Ginger Crunch, și Zmeură și banane ghimbir crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți o tigaie metalică de 13 x 9 inci.
Cerneti impreuna ingredientele uscate si amestecati untul cu varful degetelor pana cand amestecul seamana cu masa grosiera. Apăsați uniform în partea inferioară a tigaiei (baza va fi subțire).
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu și crocant, 20 până la 25 de minute.
Topiți untul într-o cratiță mică și amestecați ingredientele rămase până se omogenizează. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând, 30 de secunde.
Scoateți shortbread din cuptor și se toarnă topping peste, înclinare tigaie pentru a acoperi shortbread uniform. Se răcește în tigaie pe un raft, apoi se taie în dreptunghiuri mici (8 rânduri pe lungime și 8 transversal).