Castan și cartof pur Apcroume
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Castanul și cartoful pur și simplu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de turcesc sau, piper, castane prăjite îmbuteliate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Piure De Castane Savuroase, Scoici arse cu piure de castane, și Supă De Rădăcină De Țelină Cu Piure De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Înțepați fiecare cartof în câteva locuri cu o furculiță, apoi împărțiți cartofii în 3 grupe și înfășurați fiecare grup în folie.
Coaceți în cuptor până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit ascuțit, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
În timp ce cartofii se coc, topiți untul într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc moderat, apoi gătiți castanele, amestecând, 5 minute.
Adăugați jumătate și jumătate, frunze de dafin, sare și piper și fierbeți ușor, acoperite, până când castanele sunt foarte fragede și smântâna este infuzată cu frunze de dafin, 15 până la 20 de minute. Aruncați frunza de dafin, apoi transferați castanele cu o lingură cu fante într-un blender.
Adăugați suficient lichid de gătit la castanele pur și simplu, apoi pur și simplu până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Întoarceți pur și pur în oală cu lichidul rămas și amestecați împreună. Păstrați cald la foc foarte mic.
Ținându-le cu un prosop de bucătărie pentru a vă proteja mâinile, desfaceți cu grijă și curățați cartofii, câțiva odată și împingeți ricerul în amestecul de castane. Se amestecă pentru a se combina (amestecul va continua să se îngroașe) și se condimentează după gust.