Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb
Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,6 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți mere, slănină, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb, Umplutură Vegană De Pâine De Porumb Cu Castane De Mere, și Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mare.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Adăugați ceapa și țelina în picături în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Adăugați legume în slănină; se amestecă mere, cimbru și salvie, apoi castane. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la călduț înainte de a continua.)
Adăugați amestecul de umplutură de pâine de porumb la amestecul de castane.
Se amestecă în 1 3/4 cani bulion.
Umpleți ușor cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului cu umplutură.
Adăugați suficient bulion la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 cană până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Coaceți umplutura în vas-alături de curcan sau în timp ce curcanul se odihnește — până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura în farfurie.
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos.
Adăugați suficient bulion suplimentar la umplutură pentru a umezi (3/4 cană până la 1 1/4 cană).
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.