Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb

Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb
Castan, slănină, măr uscat și umplutură de pâine de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 527 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți cimbru, salvie frecat, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură Vegană De Pâine De Porumb Cu Castane De Mere, Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise, și Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana se rumeneste si crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
2
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și țelina în picături în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați legume în slănină; se amestecă mere, cimbru și salvie, apoi castane. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la călduț înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CastaneCastane
MărMăr
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Adăugați amestecul de umplutură de pâine de porumb la amestecul de castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
CastaneCastane
6
Se amestecă în 1 3/4 cani bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
7
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Umpleți ușor cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
2
Adăugați suficient bulion la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 cană până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți umplutura în vas-alături de curcan sau în timp ce curcanul se odihnește — până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Adăugați suficient bulion suplimentar la umplutură pentru a umezi (3/4 cană până la 1 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
BulionBulion
3
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista