Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cassouletul lui Raymond Blanc. O porție conține 1117 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 315 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de porc, ușor, morcov și cățel de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a tăia carnea, înfășurați coaja de porc ca o ruladă Elvețiană. Cu cusătura dedesubt, folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia ruloul în felii subțiri, apoi tăiați feliile înfășurate în zaruri. Tăiați slănina în cuburi mici (lardons).
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați cârnații de usturoi în felii groase de 1 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
3
Scurgeți fasolea înmuiată și aruncați apa de înmuiere. Puneți fasolea într-o cratiță mare, adăugați coaja de porc tăiată cubulețe și lardons și acoperiți cu apă rece proaspătă. Aduceți la fierbere și blanch timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Scurgeți fasolea, coaja și lardonii într-o strecurătoare și aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Tăiați aproximativ țelina, ceapa și morcovul. Curățați căței de usturoi, dar lăsați-i întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Tăiați fiecare roșie în opt pene. (Nu vezi niciodată roșii într-un cassoulet tradițional, dar bucătarului Raymond Blanc îi plac pentru culoarea și dulceața lor, așa că pune un cuplu.) Preîncălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C. (dacă gătiți într-un cuptor cu gaz, utilizați marcajul 2.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți grăsimea de gâscă sau uleiul de măsline într-o caserolă ignifugă de 26 cm sau o tigaie adâncă rezistentă la foc mic și transpirați țelina, ceapa, morcovul și usturoiul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Gâscă
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați roșiile și buchetul garni și gătiți încet pentru a obține o caramelizare zaharoasă (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați cârnații, fasolea, coaja de porc și lardons și turnați 1,2 litri/2 halbe de apă. Aduceți la fierbere, îndepărtați spuma, apoi adăugați sare, piper, cuișoare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Transferați caserola în cuptor și gătiți, neacoperită, timp de 2 ore, amestecând la fiecare oră. La sfârșitul acestei perioade, fasolea va avea o textură moale și cremoasă, iar sucurile ar fi trebuit să se îngroașe. Poate fi necesar să-l gătiți mai mult de 2 ore (să zicem până la 2 ore) pentru a ajunge la această etapă depinde
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți cassouletul din cuptor. Îngropați picioarele de rață în fasole și presărați peste grăsimea de gâscă sau uleiul de măsline, pesmetul și usturoiul. Reveniți la cuptor și gătiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Picior De Rață
Grăsime De Gâscă
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți cassouletul în boluri, presărat cu pătrunjel tocat.