Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cassouletul lui Raymond Blanc. O porție conține 1117 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 315 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de porc, ușor, morcov și cățel de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a tăia carnea, înfășurați coaja de porc ca o ruladă Elvețiană. Cu cusătura dedesubt, folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia ruloul în felii subțiri, apoi tăiați feliile înfășurate în zaruri. Tăiați slănina în cuburi mici (lardons).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați cârnații de usturoi în felii groase de 1 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scurgeți fasolea înmuiată și aruncați apa de înmuiere. Puneți fasolea într-o cratiță mare, adăugați coaja de porc tăiată cubulețe și lardons și acoperiți cu apă rece proaspătă. Aduceți la fierbere și blanch timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți fasolea, coaja și lardonii într-o strecurătoare și aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Tăiați aproximativ țelina, ceapa și morcovul. Curățați căței de usturoi, dar lăsați-i întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Tăiați fiecare roșie în opt pene. (Nu vezi niciodată roșii într-un cassoulet tradițional, dar bucătarului Raymond Blanc îi plac pentru culoarea și dulceața lor, așa că pune un cuplu.) Preîncălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C. (dacă gătiți într-un cuptor cu gaz, utilizați marcajul 2.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți grăsimea de gâscă sau uleiul de măsline într-o caserolă ignifugă de 26 cm sau o tigaie adâncă rezistentă la foc mic și transpirați țelina, ceapa, morcovul și usturoiul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Gâscă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați roșiile și buchetul garni și gătiți încet pentru a obține o caramelizare zaharoasă (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Adăugați cârnații, fasolea, coaja de porc și lardons și turnați 1,2 litri/2 halbe de apă. Aduceți la fierbere, îndepărtați spuma, apoi adăugați sare, piper, cuișoare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Transferați caserola în cuptor și gătiți, neacoperită, timp de 2 ore, amestecând la fiecare oră. La sfârșitul acestei perioade, fasolea va avea o textură moale și cremoasă, iar sucurile ar fi trebuit să se îngroașe. Poate fi necesar să-l gătiți mai mult de 2 ore (să zicem până la 2 ore) pentru a ajunge la această etapă depinde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți cassouletul din cuptor. Îngropați picioarele de rață în fasole și presărați peste grăsimea de gâscă sau uleiul de măsline, pesmetul și usturoiul. Reveniți la cuptor și gătiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Picior De Rață
Grăsime De Gâscă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Serviți cassouletul în boluri, presărat cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat