Cassoulet Vegetarian

Cassoulet Vegetarian
Cassoulet Vegetarian necesită în jur 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 144 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole bleumarin, rozmarin, cimbru de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare sunt Cassoulet Vegetarian, Cassoulet Vegetarian, și Cassoulet Vegetarian.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si morcovii in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un aragaz lent, combinați fasolea, morcovii și ceapa, bulionul de ciuperci, bulionul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se toarnă apă dacă este necesar pentru a acoperi ingredientele cu apă. Legați pătrunjelul, rozmarinul, cimbru și cimbru și adăugați în oală. Gatiti la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se amestecă cartoful și se continuă gătitul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Îndepărtați ierburile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista