Cassoulet la cuptor

Cassoulet la cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Oven Cassoulet. O porție conține 462 de calorii, 21 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de foi de dafin, pesmet, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețetele similare includ Shortcut French Cassoulet & a Le Creuset French Oven Giveaway {$280}, Cassoulet și Cassoulet.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați cârnații, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul timp de 4-5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile, bulionul, dafinul, cimbru, ardeiul și cuișoarele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 15 minute sau până când morcovii sunt fragezi și lichidul se îngroașă ușor. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Transferați într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați pesmetul, untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se presară peste amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când marginile sunt clocotite și blatul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista