Cassoulet la cuptor

Cassoulet la cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Oven Cassoulet. O porție conține 462 de calorii, 21 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de foi de dafin, pesmet, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețetele similare includ Shortcut French Cassoulet & a Le Creuset French Oven Giveaway {$280}, Cassoulet și Cassoulet.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați cârnații, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul timp de 4-5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile, bulionul, dafinul, cimbru, ardeiul și cuișoarele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 15 minute sau până când morcovii sunt fragezi și lichidul se îngroașă ușor. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Combinați pesmetul, untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4
Se presară peste amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când marginile sunt clocotite și blatul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista