Cassoulet Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă Cassoulet. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de salvie, fasole, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață, Cârnați italieni în stil Cassoulet și fasole albă, și Cassoulet Italian cu cârnați și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează fasolea și aruncă resturile. Clătiți fasolea, scurgeți - o și puneți-o într-o tigaie de 6 până la 8 litri. Clătiți șunca de șuncă și adăugați la fasole, cu bulion și 6 căni de apă. Setați la foc mare, acoperiți și aduceți la fierbere.
Între timp, curățați și tăiați morcovii și ceapa în zaruri de 1/8 până la 1/4 inci.
Adăugați la fasole, împreună cu semințe de muștar, cimbru, salvie, semințe de chimen, semințe de cardamom și ghimbir. Când fierbeți, reduceți căldura și fierbeți, acoperiți, amestecând ocazional, până când fasolea este cremoasă-netedă pentru a mușca și carnea trage ușor de la șuncă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ridicați jambonul de șuncă și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a atinge, aproximativ 8 minute. Aruncați pielea, osul și grăsimea. Tăiați carnea și reveniți la fasole. Se amestecă la foc mediu până la abur, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea și economisiți lichid. Condimentează fasolea după gust cu sare.