Cassoulet Fasole Albă

Cassoulet Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă Cassoulet. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de salvie, fasole, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață, Cârnați italieni în stil Cassoulet și fasole albă, și Cassoulet Italian cu cârnați și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și aruncă resturile. Clătiți fasolea, scurgeți - o și puneți-o într-o tigaie de 6 până la 8 litri. Clătiți șunca de șuncă și adăugați la fasole, cu bulion și 6 căni de apă. Setați la foc mare, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, curățați și tăiați morcovii și ceapa în zaruri de 1/8 până la 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați la fasole, împreună cu semințe de muștar, cimbru, salvie, semințe de chimen, semințe de cardamom și ghimbir. Când fierbeți, reduceți căldura și fierbeți, acoperiți, amestecând ocazional, până când fasolea este cremoasă-netedă pentru a mușca și carnea trage ușor de la șuncă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Ridicați jambonul de șuncă și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a atinge, aproximativ 8 minute. Aruncați pielea, osul și grăsimea. Tăiați carnea și reveniți la fasole. Se amestecă la foc mediu până la abur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Scurgeți fasolea și economisiți lichid. Condimentează fasolea după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista