Cassoulet de miel și cârnați

Cassoulet de miel și cârnați
Cassoulet de miel și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 429 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți apă, piper, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet Cu Cârnați, Cassoulet de rață și cârnați, și Cârnați și Cassoulet de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Sortează și spală fasolea; se pune într-o cratiță mare. Acoperiți fasolea cu 3 căni de apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se scurge; pune fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați mielul uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
SareSare
7
Adăugați mielul în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați mielul la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
MielMiel
9
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați cârnați și slănină în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente (prin usturoi) la tigaie; saut 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați pasta de roșii în tigaie; saut 30 de secunde, amestecând continuu. Se amestecă în bulion, 1 1/2 cani de apa, si coniac; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă amestecul de fasole în amestecul de bulion. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră. Descoperi; coace 1 oră, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Rupeți pâinea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
15
Combinați pâinea ruptă și brânza rasă într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile grosiere măsoară 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
16
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
17
Coaceți încă 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu și fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Se presara amestecul cu patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 31 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista