Cassoulet De Crăciun

Cassoulet De Crăciun
Crăciun Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.79 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 1709 calorii, 79G de proteine, și 129g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de fasole tarbais, cimbru, rațe peking și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Cassoulet, și Cassoulet.

Instrucțiuni

1
Împărțiți uniform stocul de pui și fasolea între 2 vase mari. Aduceți ambele oale la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute, îndepărtând spuma de pe suprafață pe măsură ce crește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Scoateți oala de pe foc și lăsați fasolea să se răcească în lichid.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Montați 2 tigăi de prăjit cu rafturi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Îndepărtați frunzele de cimbru din 3 crenguțe de cimbru. Condimentați rațele, în interior și în exterior, cu sare, piper și frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
RațăRață
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați două rațe pe un raft într-o tigaie și o rață pe alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați suficientă apă în fiecare tigaie pentru a ajunge chiar sub fundul rafturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Transferați ambele tigăi la cuptor și prăjiți timp de 45 de minute.Montați o altă tigaie cu un suport. Condimentați gâsca, în interior și în exterior, cu sare, piper și salvie. Folosind o furculiță, înțepați pielea peste tot și așezați-o pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub fundul raftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Se transferă la cuptor; prăjiți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați oasele de miel și de porc pe o foaie mare de copt cu margini. Se condimentează cu sare și piper; se transferă la cuptor și se prăjește timp de 30 de minute.Între timp, topiți 1/4 cană de grăsime de rață într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
OS De PorcOS De Porc
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Adăugați cuburi de miel, lucrând în loturi, după cum este necesar, și gătiți, întorcând, până se rumenesc pe toate părțile; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
11
Adăugați cuburi de porc, lucrând în loturi după cum este necesar și adăugând 1/4 cană mai multă grăsime de rață, dacă este necesar, 1 lingură la un moment dat (este posibil să nu fie nevoie să folosiți 1/4 cană completă). Gatiti, intorcand, pana se rumeneste pe toate partile; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Adăugați pancetta în tigaie, lucrând în loturi, după cum este necesar, și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte. Alternativ, topiți 1/4 cană de grăsime de rață în fiecare dintre cele 3 skillets mari și, lucrând în loturi, carne brună separat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scurgeți grăsimea din tigaie; adăugați 1/2 cană de grăsime de rață în tigaie și topiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie, în loturi, dacă este necesar, și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați roșiile și 1 sticlă de vin; lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Alternativ, dacă utilizați 3 skillets, împărțiți ceapa, usturoiul, roșiile și vinul în mod egal între cele 3 skillets.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
Transferați în vase cu fasole și lichidul lor, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
17
Scoateți carnea de sân din rațe și gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Scoateți picioarele fiecăruia și tăiați fiecare picior în două bucăți; scoateți oasele de pe coapse.
19
Tăiați carnea de sân și coapsă în bucăți de mușcătură și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20
Scoateți aripile și puneți-le deoparte împreună cu tobe. Acoperiți carnea, aripile și betisoarele și dați-le la frigider peste noapte. Folosind un satâr, înjumătățiți carcasele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
21
Așezați 2 straturi mari de pânză de brânză pe suprafața de lucru. Repetați cu încă 2 straturi de pânză de brânză pentru a face 2 stive separate de pânză de brânză. Împărțiți uniform carcasele de rață și gâscă, oasele prăjite, pătrunjelul, prazul, morcovii, cuișoarele, frunzele de dafin și restul de 6 crenguțe cimbru între stivele de pânză de brânză. Înfășurați și legați cu sfoară de bucătărie pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rață întreagăRață întreagă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
22
Adăugați câte unul în fiecare oală cu fasole și adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
23
Puneți vasele la foc mediu-mare; fierbeți până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Fasolea trebuie acoperită cu 2 inci de lichid în orice moment; dacă lichidul începe să se reducă, adăugați apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
24
Scoateți de pe foc și îndepărtați cât mai mult lichid în exces din fasole; transferați lichidul într-un recipient etanș și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
25
Lăsați amestecul de fasole să se răcească timp de 1 oră; se transferă la frigider și se dă la frigider, neacoperit, peste noapte.A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Puneți fasolea la foc mediu-mare; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
27
Scoateți pachetele de pânză de brânză și aruncați-le. Degresați grăsimea de pe suprafața lichidului de fasole rezervat și împărțiți uniform între cele două vase de beans.In un cuptor olandez care deține cel puțin 18 litri, strat alternativ fasolea cu sticla rămasă de vin și un amestec de miel cubat rezervat, carne de porc, pancetta, rață și gâscă, condimentând între fiecare strat cu sare și piper. Completați amestecul cu toiagele și aripile rezervate de rață și gâscă.Faceți toppingul: într-un castron mediu, amestecați pesmetul, pătrunjelul, usturoiul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Copane De PuiCopane De Pui
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Rață întreagăRață întreagă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
28
Stropiți cu grăsime de rață și amestecați pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
29
Presărați uniform pentru a acoperi.
30
Transferați cuptorul olandez în cuptor și coaceți până se formează o crustă maro deschis, 2 până la 3 ore.Cu aproximativ 1 oră înainte de a fi gata de servit, așezați cârnații într-o tigaie cu față înaltă; adăugați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi cârnații cu trei sferturi. Aduceți apa la foc mic la foc mediu-mare; gătiți, întorcând, aproximativ 35 de minute. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când cârnații sunt fierți, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
31
Scoateți cârnații din carcase și tăiați părtinirea în felii de 1/2 inch. Top cassoulet cu cârnați de usturoi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista