Crăciun Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.79 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 1709 calorii, 79G de proteine, și 129g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de fasole tarbais, cimbru, rațe peking și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Cassoulet, și Cassoulet.
Instrucțiuni
1
Împărțiți uniform stocul de pui și fasolea între 2 vase mari. Aduceți ambele oale la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute, îndepărtând spuma de pe suprafață pe măsură ce crește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2
Scoateți oala de pe foc și lăsați fasolea să se răcească în lichid.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Montați 2 tigăi de prăjit cu rafturi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați frunzele de cimbru din 3 crenguțe de cimbru. Condimentați rațele, în interior și în exterior, cu sare, piper și frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Rață
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați două rațe pe un raft într-o tigaie și o rață pe alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Adăugați suficientă apă în fiecare tigaie pentru a ajunge chiar sub fundul rafturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
6
Transferați ambele tigăi la cuptor și prăjiți timp de 45 de minute.Montați o altă tigaie cu un suport. Condimentați gâsca, în interior și în exterior, cu sare, piper și salvie. Folosind o furculiță, înțepați pielea peste tot și așezați-o pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Gâscă întreagă
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub fundul raftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se transferă la cuptor; prăjiți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați oasele de miel și de porc pe o foaie mare de copt cu margini. Se condimentează cu sare și piper; se transferă la cuptor și se prăjește timp de 30 de minute.Între timp, topiți 1/4 cană de grăsime de rață într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
OS De Porc
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați cuburi de miel, lucrând în loturi, după cum este necesar, și gătiți, întorcând, până se rumenesc pe toate părțile; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De Miel
11
Adăugați cuburi de porc, lucrând în loturi după cum este necesar și adăugând 1/4 cană mai multă grăsime de rață, dacă este necesar, 1 lingură la un moment dat (este posibil să nu fie nevoie să folosiți 1/4 cană completă). Gatiti, intorcand, pana se rumeneste pe toate partile; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Adăugați pancetta în tigaie, lucrând în loturi, după cum este necesar, și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte. Alternativ, topiți 1/4 cană de grăsime de rață în fiecare dintre cele 3 skillets mari și, lucrând în loturi, carne brună separat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
2 Cepe Roșii Tăiate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scurgeți grăsimea din tigaie; adăugați 1/2 cană de grăsime de rață în tigaie și topiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie, în loturi, dacă este necesar, și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați roșiile și 1 sticlă de vin; lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Alternativ, dacă utilizați 3 skillets, împărțiți ceapa, usturoiul, roșiile și vinul în mod egal între cele 3 skillets.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
Transferați în vase cu fasole și lichidul lor, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
17
Scoateți carnea de sân din rațe și gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Scoateți picioarele fiecăruia și tăiați fiecare picior în două bucăți; scoateți oasele de pe coapse.
19
Tăiați carnea de sân și coapsă în bucăți de mușcătură și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20
Scoateți aripile și puneți-le deoparte împreună cu tobe. Acoperiți carnea, aripile și betisoarele și dați-le la frigider peste noapte. Folosind un satâr, înjumătățiți carcasele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
21
Așezați 2 straturi mari de pânză de brânză pe suprafața de lucru. Repetați cu încă 2 straturi de pânză de brânză pentru a face 2 stive separate de pânză de brânză. Împărțiți uniform carcasele de rață și gâscă, oasele prăjite, pătrunjelul, prazul, morcovii, cuișoarele, frunzele de dafin și restul de 6 crenguțe cimbru între stivele de pânză de brânză. Înfășurați și legați cu sfoară de bucătărie pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rață întreagă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
22
Adăugați câte unul în fiecare oală cu fasole și adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
23
Puneți vasele la foc mediu-mare; fierbeți până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Fasolea trebuie acoperită cu 2 inci de lichid în orice moment; dacă lichidul începe să se reducă, adăugați apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
24
Scoateți de pe foc și îndepărtați cât mai mult lichid în exces din fasole; transferați lichidul într-un recipient etanș și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
25
Lăsați amestecul de fasole să se răcească timp de 1 oră; se transferă la frigider și se dă la frigider, neacoperit, peste noapte.A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
26
Puneți fasolea la foc mediu-mare; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
27
Scoateți pachetele de pânză de brânză și aruncați-le. Degresați grăsimea de pe suprafața lichidului de fasole rezervat și împărțiți uniform între cele două vase de beans.In un cuptor olandez care deține cel puțin 18 litri, strat alternativ fasolea cu sticla rămasă de vin și un amestec de miel cubat rezervat, carne de porc, pancetta, rață și gâscă, condimentând între fiecare strat cu sare și piper. Completați amestecul cu toiagele și aripile rezervate de rață și gâscă.Faceți toppingul: într-un castron mediu, amestecați pesmetul, pătrunjelul, usturoiul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Copane De Pui
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Rață întreagă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Mazare Decojita, Optional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Bomboanele Lui Peachie-o
28
Stropiți cu grăsime de rață și amestecați pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
29
Presărați uniform pentru a acoperi.
30
Transferați cuptorul olandez în cuptor și coaceți până se formează o crustă maro deschis, 2 până la 3 ore.Cu aproximativ 1 oră înainte de a fi gata de servit, așezați cârnații într-o tigaie cu față înaltă; adăugați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi cârnații cu trei sferturi. Aduceți apa la foc mic la foc mediu-mare; gătiți, întorcând, aproximativ 35 de minute. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când cârnații sunt fierți, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
31
Scoateți cârnații din carcase și tăiați părtinirea în felii de 1/2 inch. Top cassoulet cu cârnați de usturoi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel