Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet cu Confit de rață. O porție conține 571 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de apă, bulion de pui, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet de rață și cârnați, Rață și Cassoulet de mazăre cu ochi negri, și Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când grăsimea a fost redată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați fasolea, crenguțele de cimbru, apa și bulionul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând și degresând ocazional, până când fasolea este al dente, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați căței de usturoi la fasole și fierbeți până când usturoiul și fasolea sunt fragede, aproximativ 15 minute. Aruncați crenguțele de cimbru. Condimentează fasolea cu sare și lasă să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați cratița peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Toppinguri, Opționale
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Reîncălziți fasolea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
8
Transferați fasolea într-un vas de copt mare și adânc. Puneți picioarele de rață, cârnații de usturoi și slănina în fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când cassouletul clocotește și toate carnea sunt fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați pesmetul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
13
Presărați pesmetul și pătrunjelul peste cassoulet și serviți.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.