Cassoulet

Cassoulet
Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 499 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, slănină, piure de roșii fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați sarea uniform peste rață; acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 7 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți slănina din tigaie folosind o lingură cu fante; pus deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
5
Adăugați mielul în picături în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți mielul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Clătiți rața cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Adăugați jumătate de rață, cu pielea în jos, la tigaie; gatiti la foc mediu 15 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți rața și gătiți 10 minute sau până când se rumenesc și grăsimea de sub piele se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți rața din tigaie. Repetați procedura cu rața rămasă, rezervând 1 lingură de grăsime de rață; puneți rața deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa și piperul în tigaie; gatiti 7 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional. Se amestecă piureul de roșii și usturoiul; gatiti 1 minut. Întoarceți mielul în tigaie. Nestle rață în amestec de miel; adăugați bulion și 2 căni de apă. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore sau până când mielul și rața sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
CeapăCeapă
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți rața din tigaie; lăsați să stea până când este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Îndepărtați pielea din rață; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Tăiați picioarele de rață în jumătate prin articulație. Întoarceți rața la amestecul de miel. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
CondimenteCondimente
Rață întreagăRață întreagă
MielMiel
15
Creșteți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se amestecă 2 cutii de fasole în amestec de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
MielMiel
17
Adăugați slănină, cârnați și rață; amestec de top cu restul de 2 cutii de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
FasoleFasole
Rață întreagăRață întreagă
18
Presărați pesmetul uniform deasupra. Acoperiți și gătiți 1 oră și 10 minute. Descoperiți și gătiți încă 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
19
Notă de vin: în mod tradițional, un roșu rustic din sudul Franțeiun vin cu carnea și pământul necesare pentru a oglindi rața și fasolea este servit cu cassoulet. Îmi place Perrin & Fils Gigondas" la Gille " 2005 (Gigondas, Franța), $28, care este seducător pământesc și are arome minunate de gem de cireșe. Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CireșeGem De Cireșe
Rață întreagăRață întreagă
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista