Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 499 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, slănină, piure de roșii fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați sarea uniform peste rață; acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Sare
Condimente Uscate Freca
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați slănină în tigaie; gatiti 7 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți slănina din tigaie folosind o lingură cu fante; pus deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
5
Adăugați mielul în picături în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți mielul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Clătiți rața cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Adăugați jumătate de rață, cu pielea în jos, la tigaie; gatiti la foc mediu 15 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți rața și gătiți 10 minute sau până când se rumenesc și grăsimea de sub piele se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți rața din tigaie. Repetați procedura cu rața rămasă, rezervând 1 lingură de grăsime de rață; puneți rața deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Rață
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ceapa și piperul în tigaie; gatiti 7 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional. Se amestecă piureul de roșii și usturoiul; gatiti 1 minut. Întoarceți mielul în tigaie. Nestle rață în amestec de miel; adăugați bulion și 2 căni de apă. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore sau până când mielul și rața sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Usturoi
Piper
Bulion
Ceapă
Apă
Rață întreagă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți rața din tigaie; lăsați să stea până când este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Îndepărtați pielea din rață; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
14
Tăiați picioarele de rață în jumătate prin articulație. Întoarceți rața la amestecul de miel. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Condimente
Rață întreagă
Miel
15
Creșteți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Se amestecă 2 cutii de fasole în amestec de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Miel
17
Adăugați slănină, cârnați și rață; amestec de top cu restul de 2 cutii de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Fasole
Rață întreagă
18
Presărați pesmetul uniform deasupra. Acoperiți și gătiți 1 oră și 10 minute. Descoperiți și gătiți încă 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
19
Notă de vin: în mod tradițional, un roșu rustic din sudul Franțeiun vin cu carnea și pământul necesare pentru a oglindi rața și fasolea este servit cu cassoulet. Îmi place Perrin & Fils Gigondas" la Gille " 2005 (Gigondas, Franța), $28, care este seducător pământesc și are arome minunate de gem de cireșe. Karen MacNeil