Cassie ' s Zucchini Brownies

Cassie ' s Zucchini Brownies
Cassie ' s Zucchini Brownies ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 19 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, dovlecei, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Brownies De Dovlecei, Brownies De Dovlecei, și Brownies De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un bol mare de amestecare, cernem împreună făina, sarea, sifonul, cacao și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Combinați ouăle, dovleceii, uleiul și vanilia; se amestecă în ingrediente uscate. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
NuciNuci
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește în tigaie, apoi se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții19
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista