Cassata alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană)

Cassata alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană)
Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 628 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), Cassata Siciliana, și Cassata Siciliana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face Pan di Spagna (cozonac): aveți următoarele ingrediente la temperatura camerei timp de cel puțin o oră înainte de coacere; 6 ouă, suc de lămâie, coajă de portocală și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Tort De BureteTort De Burete
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Separați 6 ouă și puneți albușurile deoparte. Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă și se colorează lămâia. Bateți în zahăr, suc de lămâie, coajă de portocală și sherry sau 1 linguriță extract de migdale. Bateți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Cernem făina de 3 ori și împăturim gălbenușurile în ouă ușor, dar bine. Bateți albușurile până se spumează, adăugați sare și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie de primăvară de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute. Test prin apăsarea ușor cu vârful degetului, în cazul în care tort izvoare înapoi la o dată se face. Lăsați tortul în tigaie să se răcească și inversați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Odată ce tort este felie complet rece în 3 straturi si se presara straturi cu rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Pentru a face umplutura: zdrobiți ricotta foarte fin cu mâinile sau cu un tocător de cartofi, adăugați 1/2 cană de zahăr de cofetărie și bateți aproximativ 3 minute până când este cremoasă. Se amestecă 6 linguri de rom, ciocolată dulce rasă, cireșe confiate tocate, scorțișoară și migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
9
Întindeți umplutura de ricotta peste straturile de burete, folosind jumătate de centimetru de umplutură pe fiecare strat. Lăsați partea superioară și părțile laterale ale tortului simple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Pentru a face glazură: cremă de unt cu 1 cană de zahăr de cofetărie cernut. Bateți cele 2 albușuri până se înăbușesc și bateți treptat în albușuri restul de 1 1/2 căni de zahăr de cofetari. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de unt și adăugați pliați în 1 linguriță extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
11
Acoperiți părțile laterale și tortul de sus uniform cu glazură. A se păstra la frigider până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12
Serveste 1
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista