Cassata alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană)

Cassata alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană)
Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană) necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 628 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), Cassata Siciliana, și Cassata Siciliana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a face Pan di Spagna (cozonac): aveți următoarele ingrediente la temperatura camerei timp de cel puțin o oră înainte de coacere; 6 ouă, suc de lămâie, coajă de portocală și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Tort De BureteTort De Burete
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Separați 6 ouă și puneți albușurile deoparte. Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă și se colorează lămâia. Bateți în zahăr, suc de lămâie, coajă de portocală și sherry sau 1 linguriță extract de migdale. Bateți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Cernem făina de 3 ori și împăturim gălbenușurile în ouă ușor, dar bine. Bateți albușurile până se spumează, adăugați sare și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie de primăvară de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute. Test prin apăsarea ușor cu vârful degetului, în cazul în care tort izvoare înapoi la o dată se face. Lăsați tortul în tigaie să se răcească și inversați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Odată ce tort este felie complet rece în 3 straturi si se presara straturi cu rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Pentru a face umplutura: zdrobiți ricotta foarte fin cu mâinile sau cu un tocător de cartofi, adăugați 1/2 cană de zahăr de cofetărie și bateți aproximativ 3 minute până când este cremoasă. Se amestecă 6 linguri de rom, ciocolată dulce rasă, cireșe confiate tocate, scorțișoară și migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
9
Întindeți umplutura de ricotta peste straturile de burete, folosind jumătate de centimetru de umplutură pe fiecare strat. Lăsați partea superioară și părțile laterale ale tortului simple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
10
Pentru a face glazură: cremă de unt cu 1 cană de zahăr de cofetărie cernut. Bateți cele 2 albușuri până se înăbușesc și bateți treptat în albușuri restul de 1 1/2 căni de zahăr de cofetari. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de unt și adăugați pliați în 1 linguriță extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
11
Acoperiți părțile laterale și tortul de sus uniform cu glazură. A se păstra la frigider până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
12
Serveste 1
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista