Cassata
Cassata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,29 USD pe porție. O porție conține 1012 calorii, 13g de proteine, și 57G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ananas, înghețată napolitană, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cassata, Cassata, și Cassata Cu Nuci De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți un strat gros de înghețată de 1/2 inci în părțile inferioare și în sus ale unui bol de 2 litri căptușit cu folie de plastic. Acoperiți și înghețați 2 ore.
Scurgeți cireșele și ananasul; tăiați cireșele. Se usucă fructele cu prosoape de hârtie.
Combinați fructele, 1 cană de nuci pecan și vanilia, aruncând pentru a acoperi.
Bateți 1 cană de frișcă și 1 lingură de zahăr la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de fructe; împrăștiați uniform pe stratul de înghețată. Acoperiți și înghețați 8 ore.
Scoateți din congelator; lăsați să stea 20 de minute. Inversați Cassata pe un vas de servire rece.
Lăsați să stea încă 10 minute.
Bateți restul de 1 cană de frișcă și restul de 1 lingură de zahăr până se formează vârfuri rigide.
Stropiți Cassata cu sos de ciocolată; dollop cu frisca.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.
Notă: dacă pregătiți înainte, scoateți Cassata din castron și reveniți la congelator până când este gata de servit.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire. Se acoperă cu sos de ciocolată și frișcă; garnisiți, dacă doriți.
Prep: 20 min., Îngheț: 10 ore, Stand: 30 min.