Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cassoulet cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 472 calorii, 57G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa de curcan, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Casoulet Cu Aragaz Lent, Casoulet Cu Aragaz Lent, și Casoulet Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul în fundul unui aragaz lent. Se amestecă împreună ceapa, usturoiul, pătrunjelul, sarea, piperul, fasolea cannellini și kielbasa de curcan într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
Turcia Kielbasa
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul peste pui în aragazul lent și se toarnă vinul peste toate ingredientele. Acoperiți, puneți aragazul la scăzut și gătiți până când puiul este foarte fraged și cassouletul este îngroșat, 5 până la 6 ore.