Casoulet Cu Aragaz Lent

Casoulet Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cassoulet cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 472 calorii, 57G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa de curcan, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Casoulet Cu Aragaz Lent, Casoulet Cu Aragaz Lent, și Casoulet Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul în fundul unui aragaz lent. Se amestecă împreună ceapa, usturoiul, pătrunjelul, sarea, piperul, fasolea cannellini și kielbasa de curcan într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Turcia KielbasaTurcia Kielbasa
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă amestecul peste pui în aragazul lent și se toarnă vinul peste toate ingredientele. Acoperiți, puneți aragazul la scăzut și gătiți până când puiul este foarte fraged și cassouletul este îngroșat, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista