Caserolă mexicană Quesadilla

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane la colecția dvs., caserola cu Quesadilla mexicană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 440 de calorii , 24 g de proteine și 24 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți oregano, fulgi de piper, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quesadilla la foc de tabără , Poblano, Mango și Quesadilla cu fasole neagră și Quesadilla pentru mic dejun din grâu integral la cuptor .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pregătiți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit.
Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în tigaia fierbinte până când carnea de vită se rumenește complet, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Amestecați sosul de roșii, fasolea neagră, roșiile tăiate cubulețe cu suc de lămâie și coriandru, porumb și ardei iute verde tocat în amestecul de carne de vită; asezonați cu pudră de chili, chimen, usturoi, oregano și fulgi de ardei roșu. Reduceți focul la mic și gătiți amestecul la fiert timp de 5 minute.
Întindeți aproximativ 1/2 cană amestec de carne de vită în fundul vasului de copt pregătit; acoperiți cu 3 tortilla, suprapuse după cum este necesar.
Întindeți încă 1/2 cană amestec de carne de vită peste tortilla.
Presărați 1 cană de brânză Cheddar peste carnea de vită. Terminați cu straturi de tortilla rămase, amestec de carne de vită și, respectiv, brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se încălzește și brânza se topește, aproximativ 15 minute. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.