Caserolă de mic dejun
Caserola pentru micul dejun este un fel principal pentru 12 persoane. O porție conține 198 de calorii , 14 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați piper, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Va fi un succes la evenimentul dvs. de Crăciun . Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de prost. Rețete similare sunt Caserola pentru micul dejun cu broccoli și fulgi de ovăz , Tacos pentru micul dejun și Brioșele pentru micul dejun cu mere, cireșe, pere și migdale .
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz; scurgeți-i și lăsați-i să se răcească.
Într-un bol mare, bateți ouăle, albușurile, laptele, muștarul, sarea și piperul. Încorporați cuburile de pâine, brânza și amestecul de cârnați.
Turnați într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm, unsă cu spray de gătit. Acoperiți și dați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.