Caserolă de iepure

Caserolă de iepure
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în repertoriul dvs., caserola cu iepure ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 1170 de calorii, 114 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. Pentru 7,81 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal scump. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați ulei vegetal, sare și piper, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru toamna. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Rabbit Punch, Braised Rabbit și Rabbit Gumbo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Asezonați oasele de iepure cu bază de mirepoix și puneți-le într-o tavă de copt de 9 x 13 inci sau similar. Se prăjește timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Iepure întregIepure întreg
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Scoateți oasele de iepure într-o cratiță și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu-mare până când lichidul se reduce la jumătate pentru a oferi un bulion pentru rețetă. Acest lucru va dura până la 30 de minute, în funcție de dimensiunea tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă făina, sarea și piperul. Ungeți bucățile de iepure cu făina asezonată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Carne De IepureCarne De Iepure
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Încălziți 1 lingură de ulei în vasul folosit la coacerea oaselor de iepure. Gătiți bucățile de iepure la foc mediu-mare, sau la cuptor, doar până când se rumenesc uniform pe exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți bucățile de iepure și adăugați morcovii, ceapa, prazul, napul și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
NapNap
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6
Adăugați slănină și, dacă este necesar, încă puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Așezați bucățile de iepure peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8
Amestecați supa de iepure de casă și piureul de roșii; se toarnă în tava de copt. Acoperiți strâns cu folie de aluminiu sau un capac. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Iepure întregIepure întreg
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Coaceți caserola de iepure aproximativ 1 oră sau până când iepurele este gătit. Ajustați condimentele după gust. Dacă doriți să folosiți ciocolata, amestecați-o în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Tăiați crusta de pe feliile de pâine și tăiați-le pe jumătate în diagonală sau în cuburi. Se prăjește pâinea în ulei până se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Serviți caserola în tigaie, acoperită cu pâine prăjită (sau crutoane) și presărată cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista