Caserolă de cartofi cu șuncă
Caserola cu șuncă și cartofi scalpați necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,58 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție conține 529 de calorii, 20 g de proteine și 18 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru toamna. Această rețetă de la Taste of Home necesită boia de ardei, sare, brânză cheddar și smântână pudră nelactate. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ șuncă și cartofi scoși, cartofi și șuncă și șuncă și cartofi și șuncă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați smântâna și apa până se omogenizează. Într-o cratiță mică, topește untul. Se amestecă făina, ceapa, sarea și boia până se omogenizează; adăugați treptat amestecul de smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Într-o mică adâncime unsă de 2-1/2-qt. vas de copt, combinați cartofii și șunca.
Se toarnă sosul deasupra.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute. Descoperi; Coaceți 40-50 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragezi.
Se presară cu brânză; coaceți 5-10 minute sau până când marginile sunt clocotite și brânza este topită.