Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, caserola cu tăiței cu brânză ar putea fi o rețetă extraordinară lacto ovo vegetariană de încercat. Acest fel principal are 332 de calorii , 14 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 24 și costă 70 de cenți per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, tăiței largi de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este bun. Caserola cu tăiței cu pui Homestlye , caserola cu tăiței cu ton: Mommie Cooks și caserola cu tăiței cu pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Între timp, într-un cuptor olandez, topește untul. Se amestecă făina, sarea de usturoi și sarea de ceapă până se omogenizează; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Taco Suplimentar, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați brânza; se amestecă până se topește. Se amestecă tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Transferați în două unse puțin adânci de 2 litri. vase de copt.
4
Combinați pesmetul și untul până se sfărâmiciază; se presara peste caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.