Caserolă cu pizza umflată
Puffed Pizza Casserole este un fel principal mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 272 de calorii. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți ulei de canolan, parmezan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 35%. Rețete similare sunt Puffed Up Pizza Casserole, Puffed Pastry Pizza și Puffed-Clatite Brunch Casserole.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați sosul de roșii, apa și amestecul de sos de spaghete. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Între timp, puneți făina într-un castron mic.
Combinați laptele, oul și uleiul; se amestecă în făină doar până se omogenizează.
Turnați amestecul de carne într-o tavă de copt de 3 căni acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu brânză mozzarella.
Se toarnă amestecul de făină deasupra.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20-25 de minute sau până când devine maro auriu și centrul este fixat.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Iron Horse Wedding Cuvee]()
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.