Caserolă cu opt straturi

Caserolă cu opt straturi
Caserola cu opt straturi durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 557 de calorii, 27 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,93 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați carne de vită, brânză colby-monterey jack, piper și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ caserola cu 7 straturi, caserola cu 7 straturi și caserola cu 7 straturi.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sosul de roșii, ceapa, zahărul și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Într-un castron mic, combinați crema de brânză, smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți jumătate din tăiței într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; acoperiți cu 3 căni de amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se adaugă amestecul de cremă de brânză, spanac și restul de amestec de carne și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se presară cu brânzeturi (va fi plin).
7
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Revista