Caserolă cu mere festonate
Caserola cu mere festonate este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 360 de calorii . Pentru 95 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați pesmet, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați cu mere , mere , și caserola cu varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați merele, zahărul, scorțișoara și cuișoarele.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se unge cu 2 linguri de unt.
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 25 de minute sau până când merele devin crocante și fragede.
Între timp, într-o tigaie mică, topește untul rămas.
Adăugați pesmet; gătiți și amestecați timp de 3-5 minute sau până când devine crocant și auriu.
Se presara peste amestecul de mere.
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când merele sunt fragede.