Caserole individuale cu ton

Caserole individuale cu ton
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, caserole individuale cu ton ar putea fi o rețetă uimitoare de pescatarian de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 2,21 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 420 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este pe placul a 24 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Un amestec de condimente, mărar, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și caserole individuale cu ton , caserole individuale pentru brunch și caserole individuale pentru brunch .

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Între timp, într-un castron mare, combinați tonul, supa, anghinarea, smântâna, ardeii, ceapa, roșiile uscate la soare, măslinele, mărarul, caperele, usturoiul, coaja de lămâie și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurge pastele; se amestecă în amestecul de ton. Împărțiți între șase 10 oz. ramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Într-un castron mic, combinați pesmetul, brânza și condimentele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se presara peste amestecul de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Puneți ramekins pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți, descoperit la 350°, timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista