Caserola Ziti La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați caserola Ziti la cuptor. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 423 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ziti, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Caserola Ziti La Cuptor, Caserola Ziti La Cuptor, și Caserola Ziti La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti ziti in apa clocotita pana cand este fiert, dar ferm pana la muscatura, aproximativ 13 minute; scurgere. Clătiți ziti cu apă rece până se răcește; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă ziti, brânză ricotta, 1 1/2 cană sos de roșii, brânză mozzarella, ou, sare și piper într-un castron mare.
Întindeți 1/2 cană de sos de roșii în fundul unui vas de copt superficial de 2 1/2 litru.
Se toarnă amestecul de ziti în vas. Se acoperă cu restul de 1 1/2 cană de sos de roșii și parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul și stratul de brânză sunt spumoase și ușor rumenite, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de servire.