Caserola Tradițională Ruben

Caserola Tradițională Ruben
Caserola tradițională Ruben necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.52 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție conține 507 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, pâine de secară, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caserola Tradițională Ruben, Reuben Casserole-capturați aromele speciale de sandwich într-o caserolă, și Ruben Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron, amestecați pansamentul thousand island, smântâna și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Aranjați cuburile de pâine de secară întunecate și deschise în fundul vasului de copt pregătit, rezervând aproximativ 1/2 cană fiecare pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Puneți pâinea cu varză murată și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Întindeți amestecul de pansament peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
6
Presărați brânză elvețiană, acoperiți cu cuburi de pâine rămase și stropiți cu margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
7
Acoperiți și coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit. Descoperiți și continuați să coaceți 10 minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista