Caserola Tamale de porumb și Chili verde

Porumb și verde Chili Tamale caserola este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. O porție conține 1120 calorii, 50g de proteine, și 90g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de pene de avocado, chimen măcinat, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Caserola de porumb și Chili verde, Plăcintă Cu Tamale De Porumb Verde, și Chili-Caserola De Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Puneți tamalele congelate în cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare până se decongelează, aproximativ 5 minute.
Tăiați tamalele pe jumătate pe lungime.
Așezați într-un singur strat într-un vas de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci.
Se presară porumb congelat, ardei iute, ceapă verde și 1/2 cană coriandru.
Bateți smântâna, salsa verde, pudra de chili, chimenul, sarea și piperul într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Presărați brânză rasă deasupra.
Coaceți caserola până se încălzește și se fierbe, aproximativ 35 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de coriandru.
Serviți cu avocado și mai multă salsa, dacă doriți.