Caserola Taco Cu Cartofi
Reteta de cartofi Taco caserola este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 329 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, apă, cartofi gratinați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Paleo Taco cu crustă de cartofi dulci, Taco Caserola, și Taco Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Se amestecă cartofii nefierți, sosul
Se amestecă, apă clocotită și lapte în caserola rotundă de 2 litri. Se amestecă carnea de vită și 1/2 cană de brânză.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când partea de sus este maro auriu deschis.
Presărați chipsuri peste caserolă; presărați brânza rămasă peste chipsuri.
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 2 minute înainte de servire.