Caserola Taco a lui Manda
Caserola Taco a lui Manda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 805 calorii, 39G de proteine, și 54g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 111 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fasole chili, chipsuri de porumb cu aromă de brânză nacho, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Taco Caserola, Papion Taco Caserola, și Taco Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute; scurgeți grăsimea.
Amestecați apa și amestecul de condimente taco în carne de vită măcinată, aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe amestecul de carne de vită măcinată, amestecând des, până se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Încălziți fasolea de chili într-o cratiță la foc mic până la fierbere.
Întindeți straturi de chipsuri de tortilla, amestec de carne de vită măcinată și fasole chili, respectiv într-o caserolă; repetați straturile până când rămâneți fără chipsuri, carne de vită și fasole. Caserola de Top cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza clocotește și vârfurile chipsurilor de tortilla expuse se rumenesc, aproximativ 15 minute.