Caserola Stratificată

Caserola Stratificată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola stratificată. O porție conține 310 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,96 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, smântână, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola Italiană Stratificată, Caserola Italiană Stratificată, și Caserola Reuben Stratificată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
3
Într-o oală mare cu apă sărată fiartă, gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge bine.
5
Într-un strat de vas de caserolă de 13x9 inch uns, tăiței de paste gătite și scurse pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Într-un castron de dimensiuni medii combinați smântâna, crema de brânză, brânza Cheddar mărunțită și ceapa verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți amestecul peste pastele fierte în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Într-un castron mic combinați zahărul, sosul de roșii și carnea de vită măcinată gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți acest strat deasupra amestecului de smântână din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se presară cu brânză Cheddar mărunțită suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
11
Refrigerați caserola peste noapte.
12
Scoateți din frigider cu o oră înainte de coacere.
13
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 40 de minute. Se lasă să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
14
În cazul în care congelare caserola, se lasă să vină la temperatura camerei timp de o oră înainte de coacere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista