Caserola savuroasă de dovlecei și praz
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Caserola savuroasă de dovlecei și praz ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 188 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, sare, dovleac hubbard și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Praz Savuros, Quiche De Praz Și Șuncă Savuroasă, și Supă De Praz Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 4 până la 6 căni de apă la fierbere.
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch.
Se adaugă în apă clocotită, se acoperă și se fierbe la foc mic până se înmoaie când este străpuns, 12 până la 14 minute.
Scurgeți și zdrobiți dovleceii cu un tocător de cartofi sau un mixer.
Între timp, tăiați și aruncați vârfurile verzi dure, capetele rădăcinii și stratul exterior grosier de praz. Împărțiți prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine. Felie subțire.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, combinați uleiul, prazul și șalota. Se amestecă des, până când legumele sunt limpezi, 5 până la 7 minute.
Adăugați piure de dovlecei, nucșoară, 1/4 linguriță sare, piper și ou; se amestecă bine.
Se întinde într-o caserolă superficială de 1 litru.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 350 până se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 45 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Se adaugă sare după gust.